Lezingen

Je kunt Jos Claus boeken voor een lezing, daarvoor kun je kiezen uit een van de volgende drie thema’s:

Hypnose: wat kan ik er mee in mijn dagelijks leven?

Jos Claus vertelt over de vele mogelijkheden die hypnose biedt bij het realiseren van persoonlijke doelstellingen en het aanpakken van problemen in het dagelijkse leven. In zijn praktijk heeft hij de afgelopen dertig jaar vele duizenden cliënten met hypnose behandeld.

De lezing verschaft duidelijkheid wat hypnose is en vooral wat het niet is. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hypnose sessie waaraan iedereen kan, maar niet moet, deelnemen.

Showhypnose: vriend of vijand van de hypnotherapie?

Jos Claus beschikt zowel over een grote ervaring op het gebied van showhypnose als ook hypnotherapie. In de afgelopen dertig jaar heeft hij niet alleen duizenden bühnen shows gegeven, maar ook meegewerkt aan bijna honderd tv- en radioprogramma’s in Nederland, België en Duitsland.

Zijn werk als hypnotherapeut in zijn eigen praktijk heeft hij echter steeds blijven uitoefenen. Uit eigen ervaring weet hij als niemand anders, dat showhypnose een uitstekend ‘instrument’ is om hypnose bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en meer vriend dan vijand is van de hypnotherapie.

Media: Taxi naar succes

Hypnotiseur Jos Claus, bekend van TV, radio en pers in Nederland, België en Duitsland geeft in zijn lezing ‚Taxi naar succes‘ praktische tips hoe je met de media een succesvolle relatie kunt opbouwen. Zorg er voor dat de media je partner worden en niet je vijand. Partners vullen elkaar aan, geven elkaar een meerwaarde.

Wil je weten hoe ook jij een succesvolle samenwerking met de media kunt opbouwen? Boek dan de lezing: Media, taxi naar succes.